A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek OK!

Megújult a Velence borcsalád

indexImageMegújult a Velence borcsalád

Hamarosan a fiatalos lendületet és vidámságot sugalló vidrával hódítja meg a fogyasztókat, mely a térség állatvilágának egyik kiemelt szereplője.

 

Az európai vidra egész kontinensünkön veszélyeztetett faj, több nyugat-európai országban, illetve egyes jellemző élőhelyén ki is pusztult. Magyarországon kiemelkedően sok vidra él Európa más országaihoz viszonyítva, elsősorban a Dél-Dunántúl halastavainál – ezért is nevezik hazánkat vidranagyhatalomnak. A nagyszámú magyarországi jelenlét annak köszönhető, hogy nálunk több természetközeli vizes élőhely maradt fenn, illetve hogy a folyó- és állóvizeink elegendő táplálékot biztosítanak a vidrák számára.

 

„A bicikliző vidrák imádják a bodzás, virágos illatokat és a citrusos, intenzív, kedves ízeket. A sportos vidráknak és Neked készítettük ezt a kellemes Cserszegi Fűszerest.”

 

Ezt, és ehhez hasonló egyéb kedves üzeneteket tartalmaz a Velence-kollekcióba tartozó Irsai Olivér, Cserszegi Fűszeres, Zöldveltelini, Velence Cuvée és Rosé Cuvée megújult címkéje, melyek közül mindegyike más-más vidrás illusztrációt és kísérőszöveget kapott.

Ossza meg ismerőseivel!

04forgalmazott márkáink