A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek OK!

Jótékony cél érdekében fogtak össze

indexImageJótékony cél érdekében fogtak össze

 

Jótékony cél érdekében fogott össze az Országos Minifutball Szövetség és az Ági Szörp. Az Országos Minifutball Szövetség háromtagú delegációja március 6-án adta át a székesfehérvári Arany János Iskola számára összeállított adománycsomagot. A felajánlásokat december utolsó napjaiban gyűjtötték össze a fehérvári futballfesztiválon.

 

December 27-30-án rendezték meg a Masterplast Fehérvári Futballfesztivál Videoton FCF Baráti Kör Nemzetközi Kispályás Labdarúgó Kupát, amelyet 18. alkalommal hirdettek meg a labdarúgás, a Videoton FC és az egészséges életmód népszerűsítése céljából. A versenyt a Videoton FCF Baráti Kör Egyesület és a Vadásztölténygyári Vasas Ifjúsági és Sport Egyesület tagjai szervezték Székesfehérvár és a Materplast Group Zrt. támogatásával. A futball mellett idén az adománygyűjtésre is komoly gondot fordítottak a szervezők és a résztvevők egyaránt a Videoton Oktatási Központban, amelyhez például az Ági Szörp is hozzájárult.

 

A szervezők és résztvevők a Műhelyvilág Alapítványon keresztül szerették volna támogatni a székesfehérvári Arany János Iskola hátrányos képességű és helyzetű tanulóit. Az alapítvány számára a VOK-ban lehetett adományokat felajánlani 27-én és 30-án is, illetve sporteszközöket is gyűjtöttek az intézménynek, valamint licitálni lehetett egy Dárdai Pál által aláírt Hertha BSC mezre. Rengeteg focicipő, sportfelszerelés, labda és tartós élelmiszer került kiosztásra, amelyeknek a gyerekek nagyon örültek.

 

Nagy Lajos szakmai vezető és szövetségi edző elmondta, hogy nem ez az első adománygyűjtés a mássággal élő fiatalok megsegítésére, de idéntől szeretnék ezt állandóvá tenni és a továbbiakban is együttműködni a Műhelyvilággal.

 

A decemberben gyűjtött adományoknak csak egy részét osztották ki március 6-án, a másik felét pünkösdkor, Debrecenben fogják átadni, a helyi javítóintézetben élő fiataloknak. Ennek az eseménynek az lesz a különlegessége, hogy itt a válogatott játékosok focizni is fognak az intézmény lakóival.

 

2018 03 23

Ossza meg ismerőseivel!

04forgalmazott márkáink