2019. Sze. 2.

Bognár Pincészet villányi válogatása & iSpritz a Waterpolo All Star Festival-on

Augusztus 30-31-én, egy vízilabda fesztivál keretében a Millennium Masters néven ismert olimpiai bajnokokból álló sztárgárda újrajátszotta a hazai vízilabda-történelem egyik legmeghatározóbb összecsapását: a 2000-es Sydney Olimpia férfi döntőjét. A neves rendezvényen kizárólag az Ital Magyarország (IMO – Time for wine) prémium italai gondoskodtak a nagyszerű hangulatról.

A Duna Aréna VIP részén terítéken volt többek között a Bognár Pincészet népszerű Villányi Válogatása, melyben a borvidékre jellemző vonások mellett fellelhetők az eleganciát és a gyümölcsösséget párosító saját stílusjegyek is. Bemutatkozott továbbá az Ital Magyarország igazi specialitása, az iSpritz is, melynek különlegessége, hogy nem kell az arányokkal és az adagolással foglalkozni, hiszen egy üvegben hordozza a hamisítatlan narancs színű aperitif koktél ízeit.

A zamatában és illatában is különleges tételek hamar belopták magukat a vízilabda szerelmeseinek szívébe, akik egytől egyig visszatérő vendégei voltak a VIP részleg italpultjának. Ráadásul a Millennium Masters olimpiai bajnokai is ezekkel koccintottak Kiss Gergő búcsúztató gálamérkőzése után.

Továbbiak