A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek OK!

Az Ital Magyarország is kiállított a VinCE Budapest Wine Shown

indexImageAz Ital Magyarország is kiállított a VinCE Budapest Wine Shown  

Április végén immár 10. alkalommal került megrendezésre a VinCE Budapest Wine Show a Várkert Bazárban.

 

A kiállításon az Ital Magyarország is képviseltette magát. A széles termék választékunkból a kiállításra különleges borokkal, proseccokal és a hazánkban egyedülálló iSpritz-el készültünk.

 

Spanyol és olasz prosecco kínálatunkból 5 félét kóstoltattunk: az Olaszországból származó Villa Loren pincészet Prosecco Doc termékét, a szintén olasz Riondo Millesimato DOC tételét, a Val D’oca pincészet alap proseccoját  és egy dűlőszelektált Valdobbiadene Prosecco Superiore Docg-át. Végül, de nem utolsó sorban a spanyol Finca Bacara Pincészettől egy 6 hónapos hordós érlelésű monastrell tételt, mely a decantertől 95pontot kapott.  A proseccok különlegessége a gyöngyöző ízvilágukban rejlik; zöld almás, körtés és mézdinnyés jelleg jellemzi őket.  

 

Az iSpritz hazánkban egyedülálló termék, melyet a híres aperitív inspirált. Előre bekeverten kerül az üvegbe, melyben a narancsos íz dominál kiegészülve különféle fűszernövényekkel. Sok jéggel és friss naranccsal fogyasztva az igazi.

 

A fenti különleges termékek és a széles választékunkat bemutató kiállító stand népszerű volt a partnereink és a rendezvényre kilátogatók körében.

Ossza meg ismerőseivel!

04forgalmazott márkáink