A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek OK!

Átadták a felajánlások második részét is

indexImageÁtadták a felajánlások második részét is

Ahogy márciusban megírtuk: jótékony cél érdekében összefogott az Országos Minifutball Szövetség és az Ági Szörp. A december 27-30. közötti fehérvári futballfesztiválon összegyűjtött felajánlások egy részével a székesfehérvári Arany János Iskola hátrányos képességű és helyzetű tanulóit támogatták a Műhelyvilág Alapítványon keresztül. Rengeteg focicipő, sportfelszerelés, labda és tartós élelmiszer került kiosztásra, melyeknek a gyerekek nagyon örültek.  

 

A felajánlások második részét most Pünkösdkor a Debreceni Javítóintézetnek adta át az Országos Minifutball Szövetség háromtagú delegációja. A focit nagyon is kedvelő és focizni szerető fiatalok érdeklődően hallgatták Tajti Bence, Sós Márkó és Rajz Miklós minifutballról tartott interaktív előadását, majd hűtőmágnessel lepték meg a sportolókat.

 

Hamarosan átadják kerül a debreceni focipályát is, melynek örömére a javítóintézetben élő fiatalok megnézhetik a magyar-román barátságos mérkőzést, valamint ők is játszhatnak egymás és a magyar válogatott csapat ellen is egy-egy meccset.

Ossza meg ismerőseivel!

04forgalmazott márkáink