A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek OK!

Ági és Lovassy az EFOTT-on

indexImageÁgi és Lovassy az EFOTT-on

Az EFOTT fesztivál kizárólagos folyó bor beszállítója az Ital Magyarország Kft. volt, akik fröccs csapolóval is készültek a felsőoktatásban tanulók fesztiváljára.

 

„Idén először sikerült megállapodnunk az EFOTT szervezőivel, korábban több, hazai fesztiválra is szállított be termékeket az Ital Magyarország, de az idei évtől fókuszálunk jobban a rendezvényekre. A korábbi évek fogyásai elég hektikusak voltak, köszönhetően az időjárásnak, de reméljük, hogy ebben az évben a remek idő mellett értékesíthetünk közel 10.000 liter bort is akár” – mondta el Szabó Ádám, az Ital Magyarország Kft. marketing igazgatója.

 

Az EFOTT fény bárjaiban Ági szörpből készült a fiatalok egyik kedvenc itala. Mint a marketing szakember elmondta, a nyári rendezvényszezonban a szörp és a borértékesítés növekszik náluk a legjobban. Ennek százalékos arányát egyelőre pontosan nem tudják meghatározni, de az éves értékesítési terv megvalósulásához nagyban hozzá fog járulni. A fesztivál jelenlétet összekötik TTL eszközökkel, elsősorban social media kommunikációval is. Mint elmondta, ezen felül nagyon fontos, hogy a márka installáció, és az addicionális eszközök – szóróanyagok, adatbázis építések – is jól funkcionáljanak.  További újdonság, hogy a fesztiválon fröccs-csapolóval látják el partnereiket.  „Ezt a rendszert már korábban mások is használták, mi csak rászabtuk a saját termelési rendszerünkre. Gyakorlatilag a sörösöknél jól bevált hordós kiszerelést alkalmazzuk, 30 literes aszeptikus töltés során kerül a bor a hordókba, melyeket egy pisztoly segítségével csapolunk ki. Így jelentősen megrövidül a kiszolgálás, mivel a bor és a szóda, esetlegesen a szörp, három gyors mozdulattal kerül a fogyasztó poharába” - mondta el Szabó Ádám, az általuk az EFOTT-on használt fröccs-csapolóról.

 

Ahogy fogalmazott, idén az EFOTT mellett csak kisebb rendezvényeken lesznek jelen, de jövőre szeretnének fejlődni ezen a területen, mivel a BTL eszközök nagyon fontosak márkáik építésében.  forrás: www.termekmix.hu

Ossza meg ismerőseivel!

04forgalmazott márkáink