2019. Már. 25.

A Bognár Pincészet megújult borcsaládja: Lovassy Life

Illatos és könnyed világba kalauzolnak az új Lovassy LIFE borok, melyek április-májustól érhetők el a hazai hipermarketekben, a hazai láncok üzleteiben és a nagykereskedésekben.

A borcsaládhoz tartozó könnyed borok tökéletes kiegészítői a tavaszi piknikeknek, az esti baráti összejöveteleknek, vagy akár a fesztiváloknak is. Az új borcsaládból külön említést érdemel a 2 gyöngyözőbor, melyek lebilincselő illatokkal és kellemes ízélménnyel ejtenek rabul.

A Lovassy LIFE közösségi média oldalain hétről-hétre bemutatnak 1-1 új fajtát, így néhány hét alatt meg lehet ismerni a teljes termékpalettát.

Az új szortimenthez borszakértők válogatták össze az ország legjelentősebb borvidékeinek legjavát, mely 10 különböző ízletes borral vonul fel: Lovassy LIFE Gyöngyöző Cserszegi-Irsai Cuvée, Lovassy LIFE Cserszegi-Irsai, Lovassy LIFE Olaszrizling, Lovassy LIFE Muskotály, Lovassy LIFE Gyöngyöző Rosé, Lovassy LIFE Rosé, Lovassy LIFE Rosé, Lovassy LIFE Kékfrankos, Lovassy LIFE Cabernet Sauvignon, Lovassy LIFE Merlot.

Továbbiak