A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek OK!

A Bognár Pincészet megújult borcsaládja: Lovassy Life

indexImageA Bognár Pincészet megújult borcsaládja: Lovassy Life  

Illatos és könnyed világba kalauzolnak az új Lovassy LIFE borok, melyek április-májustól érhetők el a hazai hipermarketekben, a hazai láncok üzleteiben és a nagykereskedésekben.
A borcsaládhoz tartozó könnyed borok tökéletes kiegészítői a tavaszi piknikeknek, az esti baráti összejöveteleknek, vagy akár a fesztiváloknak is. Az új borcsaládból külön említést érdemel a 2 gyöngyözőbor, melyek lebilincselő illatokkal és kellemes ízélménnyel ejtenek rabul.

 

A Lovassy LIFE közösségi média oldalain hétről-hétre bemutatnak 1-1 új fajtát, így néhány hét alatt meg lehet ismerni a teljes termékpalettát.

Az új szortimenthez borszakértők válogatták össze az ország legjelentősebb borvidékeinek legjavát, mely 10 különböző ízletes borral vonul fel: Lovassy LIFE Gyöngyöző Cserszegi-Irsai Cuvée, Lovassy LIFE Cserszegi-Irsai, Lovassy LIFE Olaszrizling, Lovassy LIFE Muskotály, Lovassy LIFE Gyöngyöző Rosé, Lovassy LIFE Rosé, Lovassy LIFE Rosé, Lovassy LIFE Kékfrankos, Lovassy LIFE Cabernet Sauvignon, Lovassy LIFE Merlot. 

 

Ha kedvet kaptál a különleges, fiatalos új ízekhez, a Lovassy LIFE boraival nem lőhetsz mellé! Új információkért és izgalmas nyereményjátékokért kövesd a Lovassy Facebook és Instagram oldalait.

Ossza meg ismerőseivel!

04forgalmazott márkáink