Ázsiai italok
A szaké egy Japánból származó alkoholos ital, melyet a rizs erjesztésével állítanak elő. Az egyik legősibb ital (kb 4.500 éves), mely eredetileg Kínából származik, de a Japánok a 7-8. században továbbfejlesztették. 3 alkotórésze van: rizs (mely lehet saké vagy hagyományos rizs), víz és koji. A koji egy gomba fajta, mely képes a keményítőt glukózzá alakítani. Kojiból is többféle létezik, de a szaké főzéshez 99%-ban sárga kojit használnak. Ez az oka annak, hogy a friss szakénak sárga színe van.

Choya szaké
Tölgyfahordós érlelésű szaké. Illatában és ízében lágy fehérborra emlékeztet.

Gekkeakien szaké
A Gekkeikan manufaktúrát 1637ben alapította Jiemon Okura, mára egyike a világ legidősebb vállalatainak. Neve jelentése: babérkoszorú.

Sayuri Nigori szaké
Sayuri japánul „kis liliomot” jelent, ami illik erre a lágy, virágos nigori-ra. A fehér szőlő és a cseresznyevirág jegyei szépen kötődnek ehhez a buja és krémes sakéhoz.

Gassan No Yuki Junmai Ginjo szaké
Illatosan mézes és gyümölcsös sake csipetnyi umamival.

Jinmai Ginjo Wa szaké
A Junmai Ginjo Wa Sake egy remek, kiegyensúlyozott szaké melyben a káprázatos virágillatok dominálnak, enyhe savassággal kiegészülve.

Junmaishu Urakasumi szaké
Élénk, tiszta és száraz sake kis könnyed umami ízzel.

Ozeki Karatamba Honjozo szaké
Fűszeres, kissé fahéjas, kardamonos, korianderes, kissé karamellás és juhar szirupos ízeket idéz. Selymes, frissítő hatású. Közepesen hosszú, a végén enyhén édeskés-száraz, rizslisztes jegyekkel.

Ninja Tokubetsu szaké
Az alacsony hőmérsékleten végzett erjesztésnek köszönhetően egy friss, különleges karakterű, vastag szaké született.

Tokubetsu Junmai „Yamada-Nishiki” szaké
Különleges minőségű Junmai-shu 100% Yamadanishiki rizsből, mely a legideálisabb típus a szaké készítéséhez. A junmai-shu erős aromával rendelkezik, tiszta és telt.

Awayuki gyöngyöző szaké
Ízében és illatában trópusi gyümölcsök, mogyoró, vanília és méz csábító jegyei találkoznak lágy virágos aromákkal.

Ozeki Junmai Szaké Go
Főző sake, élelmiszer párosítás: Sashimi, Sushi, Tempura, Pickle, Grillezett hal, sós étel, BBQ.

Jinro Chamisul Soju likőr
Koreai bambuszból készült faszénnel szűrt, friss és rendkívül tiszta.

Choya Original szilvabor
Alacsony alkoholtartalmú japán italkülönlegesség. A japán ume szilva gyümölcséből készült cukor és shochu hozzáadásával.

Choya Silver szilvabor
Alacsony alkoholtartalmú japán italkülönlegesség. A japán ume szilva gyümölcséből készült cukor és shochu hozzáadásával.

Fuji Sanroku Whiskey
Tölgyfahordós érlelésű japán blended whisky a Fuji hegy lábánál fekvő Kirin Fuji Gotemba lepárlóból.

Kuma Kome Shochu rizspárlat
Egy rendkívül tiszta tradicionális japán rizspárlat. Karakteres íz és illat. Tölgyfahordós érlelés.

Kuron Kirishima édesburgonya párlat
Egyedi, speciális ízekkel rendelkező komplex és zamatos párlat. Lisztes, édeskés, fás, kissé füstös és kelt tésztás jegyek uralják. Nem karcos, sőt bársonyos.

Matsuura Nigori Yuzu Liquor
Yuzu gyümölcs és alma hozzáadásával készült édes és savanyú ízű, alacsonyabb alkoholtartalmú italkülönlegesség.

Sanwa iichiko rizspárlat
Az "iichiko" egy valódi desztillált alkohol, amelyet gondosan válogatott árpából és természetes föld alatti friss vízből állítanak elő. Tölgyfahordós érlelés.